Croatian' Vibes

[left] IMG_8826

[/left]

[right]

IMG_8820

[/right]

Kroatia var så vakkert på så mange måter! Jeg elsket palmene og de rosa blomstene man kunne finne på hvert eneste gatehjørne. 

Jeg har en hektisk periode på jobb i disse dager. Dagene mine består stort sett i trening og vakter på jobb. Det blir en god del timer på jobb i disse dager, men det er det som er poenget med denne sommeren også. I og med at målet er å kunne reise til Hawaii med god samvittighet, er det viktig for meg å notere timer på jobb. Det er godt å føle seg nyttig også! Snart er det kun bare en kort uke til jeg og Joacim legger ut på turen vår ned til Frankrike, og jeg gleder meg så mye! Denne helgen er han og konkurrerer i Slovenia, og det blir gøy å følge med på skihoppingen igjen.

// I'm having a rather busy week at job these days. My days are simply enough just work outs and work. But that's the whole point of this summer - all I wanna do is work, so that I'm able to travel to Hawaii on a good basis. It's good to feel useful at work as well! Now it's only a short week until me and Joacim are heading down to France for our little vacation, and I'm so excited. This weekend he's in Slovenia for another competition, and I'm so excited to be watching him jump again.