Double jeans

Double jeans and fresh sneakers. 

Hei! I dag har jeg jobbet i et slitende renn på kontoret på Økern. Det er busy times og vi har så mye å gjøre hele tiden. Men jeg koser meg og ingenting er bedre enn det! Etter jobb dro jeg og Joacim ut til Kadettangen i Sandvika, det nye friluftsområdet! Etter at vi fikk Alfred, er det slike områder som fenger for oss om dagen. Det nye stupetårnet er så fint og er virkelig et kult syn! Ikke minst ganske fotovennlig også, hehe! 

Jeg elsker de nye buksene mine fra Pieces. Jeg går sjeldent innom Vero Moda, men denne gangen fant jeg mye fint! Blant annet disse kule buksene med unike detaljer langs buksebenet. Jeg har også endelig funnet meg et par klassiske, svarte sneakers fra Nike. Jeg får aldri for mange sneakers, men jeg tror Joacim er ganske uenig, haha! Jakken er fra Urban og jeg elsker at den er litt lengre enn mine andre høstjakker! 

// Hey guys! Today I've worked a lot up at the office here in Oslo. It's busy times and we're swamped with work almost every day. But I'm enjoying it and that's all that matters. After work me and Joacim went to this new area in Sandvika, Kadettangen. After we got Alfred, we've really started to appreciate big, green places with fresh air. This new diving tower is so pretty and it's looking so cool! And it also look cool on photos, haha! 

I love my new pants from Pieces. I rarely go by Vero Moda, but this time I got some really cool jeans! These jeans are so cool with the unique details along the leg. I've also found these classic, black sneakers from Nike. I can never have too many sneakers, but I think Joacim bet to differ, haha! My jacket is from Urban and I just love the length of it!